30% rabatt på solglasögon

Skydda dina ögon samtidigt som du ser bra ut. Vi har 30% rabatt på alla solglasögon både med och utan styrka. Välj bland många kända varumärken som Ray-Ban, Oakley, Metro, Moscot, Maui-Jim, Victoria Beckham, Prada och många fler.

Nytt revolutionerande glas som bromsar utvecklingen av närsynthet

Förutom att korrigera synfelet visar forskning att vårt nya MiYOSMART-glas bromsar in närsynthetens utveckling med i genomsnitt 60 % och stoppar den helt hos 21 % av användarna. MiYOSMART – det smarta sättet att behandla närsyntheten hos barn och ungdomar.

Fredag 12/4 har vi stängt för utbildning

Vecka 29 har vi stängt för semester

Vi har stängt för semester vecka 29 och önskar alla våra kunder en härligt solig sommar (men glöm inte att skydda ögonen).

Affären i Lidköping tillfälligt endast öppen för bokade tider

På grund av sjukdom och personalbrist tar vi endast emot kunder som bokar eller har bokat en tid. Vi hoppas att kunna öppna upp för full service igen närmaste dagarna och hoppas att ni har förståelse för denna tillfälligt försämrade service.  

Följ med oss på vår nya fotografering

Genom åren har vi gjort många fotograferingar med olika teman. Det är nu dags för ännu en och denna gång ger vi oss ut på expedition i vildmarken. Hänga med och se vad som händer bakom kameran genom att följa oss på Instagram eller Facebook.

Köp linser tryggt och bekvämt

I vår nya webshop kan du nu handla dina kontaktlinser tryggt och bekvämt. Välj att få dem hemskickade eller att hämta dem i butiken. Passa även på att besöka vårt ögonapotek där du hittar allt från fuktande droppar till kosttillskott.

Tillhör du en riskgrupp – få butiken för dig själv

Med anledning av COVID19 har vi utökat våra rutiner kring hygien och hälsa. Vi ber även alla våra kunder att respektera Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Tillhör du en riskgrupp kan vi erbjuda dig att besöka oss när inga andra kunder är i butiken. Ring oss för mer information.